Top
Untitled-2

Демонстрирахме новата гама фолио 3М Scothcal 85

В света на автомобилите все повече се обръща внимание на различни допълнителни аксесоари. Някои от тях имат чисто практична цел, докато други – по-скоро разкрасителна. Какво обаче може да се каже за фолиото, чиято задача е да предпазва критичните места на автомобила от различни механични и химични въздействия, но същевременно да изглежда добре?


Вижте новите по-ниски цени на фолио за автомобилен тунинг 3M Scotchcal 1080


В този ред на мисли миналата седмица ние от Партнърс организирахме презентация на новата продуктова гама фолио, предлагано от фирмата. Първоначално колегите онагледиха характеристиките и начините на употреба на своите продукти. В последствие дори демонстрираха нагледно как се облепя автомобил.

Добрата новина за гостите бе, че те получиха възможност сами да изпробват способностите си и да облепят специално подготвен за целта автомобил. Тъй като става дума за картинг писта Дунев, то нямаше как да се мине и без една гонка.

Що се отнася до представените продукти ние разкрихме и най-новите си гами. В това число влиза 3M Scotchcal 85 – фолио за цялостно облепяне, 3М Venture Shield – протекторно фолио за предпазване на боята, IJ 170 – за директен печат, както и 3M Scotchcal 8150 Clear View – оптическо прозрачно фолио.

Ние от Партнърс се гордеем с това, че сме сред най-големите специалисти в областта си в България, като се стараем едновременно да освободим креативността на клиентите си и същевременно да предлагаме продукти от високо качество.

where can i buy cigarettes online

zp8497586rq

Comments are closed.