Top

ДВОЙНОЗАЛЕПВАЩИ ЛЕНТИ И ЛЕПИЛА

Very Hight Bond лентите са високо еластични, изцяло изградени от акрилатен адхезив, осигуряващ висока здравина и приложение в голям температурен диапазон. Лентите позволяват свързване на разнородни материали, с линейни разширения до три пъти по-големи от самата дебелина на лентата. Гарантират Ви здрава, устойчива на статични и динамични натоварвания свързаност.

Виж офертата


Dual lock – скрепителни елементи, са конструкция от полипропиленови гъбки и лепяща лента (VHB) за индустриални приложения. Лентата позволява многократен монтаж – демонтаж. Подходяща за вътрешно и външно приложение, за свързване на различни материали, лица на тотеми, подвижни указателни табели, знаци, рамки, картини.

Виж офертата


The Industrial Adhesives and Tapes Division предлага широка гама от полиуретанови и полиетиленови ленти, тънки двойнозалепващи ленти за общи приложения, термопроводящи ленти, маркиращи ленти, ламиниращи адхезиви, ленти за пакетиране и опаковане, Bumpons – дистанционери, самозалепващи етикети за лазерно гравиране и изрязване.

Виж офертата


Двукомпонентни структурни лепила предлагащи бързина, практичност и прецизност в адхезивните технологии. Семейството на Scotch Weld включва продукти, които се различават по еластичност на адхезива, време за втвърдяване, цвят, прозрачност, температурна устойчивост. Тези лепила са с якост на опън и са проектирани за лепене на силно натоварени детайли. Могат да заменят традиционните крепежни елементи и заварки.

Виж офертата


Специални аерозолни продукти за залепване на широка гама материали – фурнир, картон, хартия, пластмаси, пеноматериали, метали и други. Позволяват залепване с лек натиск, върху материи от хартия до метал.

Виж офертата


3M™ Adhesive Remover – за премахване на лепила, етикети, масла и греси от много основи без да остави остатък. 3М Industrial Cleaner Spray – препарат под формата на спрей, на цитрусова основа, подходящ за използване в закрити помещения. Идеален за почистване на масла, греси, петна, мастило, остатъчно лепило от фолио. Препаратът е некорозивен, не наранява и не поврежда повърхността. 3M™ Scotch-Weld™ Instant Adhesive Debonder AC68 – Препарат за премахване и почистване на цианоакрилатно лепило.

Виж офертата