Top

Интервю от Partners за изложението Copi’s 2013

По време на изложението за рекламни и печатни технологии и комуникации Copi’s 2013, изложителите дадоха интервюта на домакините от Inter Expo Center, София. Нашият щанд също беше удостоен с медийно внимание, като един от най-атрактивните за посетителите на изложението. Надежда Ванева, Отдел връзки с обществеността на Интер Експо Център, интервюира мениджъра ни Чавдар Михайлов в последния ден от  изложението. Темата бе тазгодишното представяне на Partners на Copi’s 2013 – какво ново предлагаме на изложението, запознаване с дейността на фирмата и какви са акцентите в представянето. Разбира се, имаше и конкретни въпроси, свързани с оценка на Copi’s 2013 и формата, в който протича.

 


Засилен интерес към щанда на Partners на Copi’s 2013

Интересът към щанда на Партнърс предизвика чести струпвания на посетители, заинтересувани от представяните продукти. Грабнахме вниманието им с атрактивни демонстрации на фолиото от най-ново поколение с PVC free технология – 3M Envision print Wrap 480Cv3. На живо пред аудиторията облепихме Toyota Yaris Хибрид и един каяк ръчна изработка от лодкарница Косатка. Посетителите можеха да тестват фолиото, като сами го апликират върху автомобила. С 3M Envision 480Cv3 се работи изключително лесно и бързо и се покриват идеално всякакви кривини.

 


ВИЖТЕ ОЩЕ: Забравете всичко, което знаете за фолиото. 3M 480CV3 е вече тук!


 

Показахме как работи и революционната технология за ситопечат Goccopro 100. Само за няколко минути изображението от компютъра се отпечата върху ситоплата, и то:

  • БЕЗ вода
  • БЕЗ емулсии и химикали
  • БЕЗ цветоотделки и експонация

 

Обобщение за Copi’s 2013: Върху площ от 5000 кв. м в Интер Експо Център се представиха 100 директни изложители. Copi’s 2013 беше посетен от около 4000 посетители. 

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.