Top

МАТЕРИАЛИ ЗА ТАБЕЛИ И БУКВИ. ПЛОСКОСТИ

Практични системи от алуминиеви профили, позволяващи бърз и лесен монтаж, спестяващ време и разходи. За открити и закрити площи с възможност за осветяване с луминисцентни лампи или светодиоди. Системите предлагат възможност за лице от плексиглас или винил.

Виж офертата


Снап системи от алуминий, подходящи за дисплеи и информационни табели – позволяващи бърза и лесна смяна на визията. Идеални за вътрешно и външно приложение, за ресторанти, увеселителни заведения, атракциони, летища, спортни площадки, офиси, банки, търговски центрове. Елуксиран профил, за лесна поддръжка и мека матирана повърхност.

Виж офертата


Система от алуминиеви профили за перфектната и нестандартна визия на търговски обекти, бензиностанции, крайпътни заведения, хотели, заводи, производствени бази. Предлагат възможност за лесно обслужване и поддържане. Тотемът може да бъде с лице от плексиглас, под дъга или прав. Осветяването е с луминисцентни лампи или светодиоди.

Виж офертата


Профили за текстилни реклами от алуминий, подходящи за рекламни дисплеи и информационни табели – позволяващи бърза и лесна смяна на визията. Идеални за вътрешно и външно приложение, за магазини, заведения, летища, бизнес сгради, офиси, банки, търговски центрове. Предлагат се във варианти суров или елуксиран профил.

Виж офертата


Полиметилметакрилатът, широко известен с търговското наименование плексиглас, е синтетичен термопластичен прозрачен полимер. Той може да се използва като алтернатива на стъклото. Като материал е по лек, по лесно се поддава на обработване с металорежещи или дървообработващи машини. Има широко приложение в промишлеността, рекламата и производството.

Виж офертата


Поливинилхлорид или PVC е лек и податлив на обработка материал. Може да бъде бял или цветен, като дебелината варира от 1 мм до над 10 мм. Може да се използва за олекотени преградни стени, обшивки, тавани, помещения за съхранения. В рекламата намира приложение за промоционални табели, изложбени щандове и вътршни детайли.

Виж офертата


Испанската система Алурапид е алуминиева лента за производство на обемни букви. Предлага се в ширини 90мм, 112мм и 140мм. Рекламните надписи се изработват с лице от плексиглас и гръб от PVC, като за осветление се използват неон или светодиоди. Лентата служи за кант на буквата, логото или паното. Много здрава и трайна, подходяща за много натоварени и отговорни приложения.

Виж офертата


Последните години светодиодите трайно се наложиха на пазара за външна реклама. Тяхното качество и трайност ги правят предпочитани при производството на обемни букви. Samsung Electronics (Самсунг Електроникс) е най-големия производител на електроника в света, позициониран в Сеул, Южна Корея. SAMSUNG LED са много ярки и икономични. Отличната им цена и 4 годишна гаранция ги прави все по-търсени на българският пазар.

Виж офертата