Top
хотел Sheraton Amsterdam Airport

Хотел Sheraton е с обновени врати, благодарение на фолиото 3M DI-NOC

След облепяне на врати с фолио, те имат съвсем нов облик

Благодарение на директния си достъп до летището, Sheraton Amsterdam Airport Hotel е наистина удобно място, използвано от много туристи. Той е идеален както за почиващите, така и за пътуващите, които искат да се насладят на стил и качество на обслужване без компромиси.

С времето вратите на хотела са повредени и имат видими следи от амортизация, вследствие на ежедневната експлоатация в продължение на години.

Поради тази причина, ръководството на хотела решава да реиновира вратите чрез облепяне с фолио, като работата по обновяването им трябва да отнема възможно най-късо време, да няма шум и мръсотия и да не бъдат обезпокоявани гостите на хотела.

облепяне на врати с фолио

Проектът е стартиран, като е взето решение вратите на Sheraton Amsterdam Airport да бъдат изцяло облепени с фолиото 3M DI-NOC.

Партик Зиъл, директор на техническата служба Starwood Hotels, Холандия казва:

Качеството на фолиото DI-NOC е отлично и предлага широка гама от различни покрития“.

С помощта на това архитектурно решение значително се улеснява работата в претъпкан хотел:

Лесно е да се подмени, ако има нанесени щети върху повърхността“,

казва Зиъл.

Никой друг доставчик не може да предложи такава гаранция, затова сме уверени в продукта. Така се гарантира устойчивостта на цвета в продължение на дълги години.“

Над 400 врати са облепени с фолио 3M DI-NOC и проектът е завършен в предвидения срок

Ръководителят на проекта Роб Девентер от System-Line описва процесът на работа: „За да не смущаваме гостите, работихме на етапи. В Sheraton Amsterdam Airport Hotel всеки ден имаше по няколко свободни стаи на разположение, така че ние бяхме в готовност за работа“. Роб продължава:

Целият процес протече гладко. DI-NOC е наистина страхотно фолио, монтира се изключително лесно“.

В рамките на около десет работни дни всички врати са облепени с фолио, без да бъдат обезпокоявани гостите на хотела. „Това нямаше как да се случи, ако трябваше да боядисваме или да сменяме вратите“, казва Девентер. Патрик Зиъл коментира: „Целият екип си сътрудничили добре с нас, относно планирането и изпълнението“.

облепяне на врати с фолио

От Sheraton Amsterdam Airport Hotel имаха възможност да избират от 500 налични DI-NOC текстури с ефект на дърво. Зиъл:

„Красиво или не“, това е въпрос на вкус, но досега сме получавали само добри отзиви. Вратите изглеждат много по-добре от преди, сега сякаш имат различен дизайн. Резултатът е безупречен, перфектна форма, целият процес на инсталация протече гладко. С една дума, аз съм много доволен“.

3M Architectural Markets е дивизия на 3М, специализирана за архитекти, дизайнери и собствениците на сгради да създават невероятни проекти. 3M Architectural Markets изпълва изтънчен дизайн в над 40 уникални технологични платформи на 3M, като отваря нови възможности за индустрията.

Процесът по облепянето на врати с фолио в Sheraton Amsterdam Airport е протекъл по сходен начин, както е показано в това видео, заснето в хотел Hilton по време на апликация със серията DI-NOC:

 

10 Comments

 • Даниела Палазова Says

  Търся точно такава услуга – облепяне на външна врата с фолио. Моята е метална с прахово покритие. Нуждае се от реновиране. Моля да ми отговорите дали извършвате тази услуга, на каква цена и т.н.

  • Здравейте, ще се свържем с вас по имейл, за да уточним подробностите относно вашето запитване. Желаем Ви хубав ден :)

 • Радина Says

  Здравейте!
  Бих иискала да ви попитам дали фолиото е приложимо при PVC – врати и врати в мокри помещения. Къде могат да се разгледат мостри?

 • Стефка начкова Says

  Здравейте, бих искала да облепя една входна врата с фолио. Метална е и е боядисана . Може ли да ми кажете каква е цената на услугата и дали я извършвате.

  • Моля, свържете се с наш колега на този номер 0896/ 698 341, за да Ви даде координати на изпълнител. Може да си закупите фолиото от нас, като цените на дървесните текстури вижте тук: https://goo.gl/kc5woQ

 • Здравейте,
  Имам интериорни врати от ПДЧ които се нуждаят от освежаване , дали е възможно да се облепят с фолио и дали също первазите могат да се освежат.
  каква ще е цената

  • Здравейте,
   цените на фолио Di-NOC дъвесни текстури може да видите тук: https://goo.gl/kc5woQ. Това е телефон 0896/ 698 341 за контакт с наш колега, ако имате допълнителни въпроси. Успешен ден!

 • Орлов Says

  Изглежда ново!

 • Лина Димова Says

  Здравейте,тези услуги предполагам са за София.Може ли да ме насочите към някой в Пловдив?

  • Здравейте! Това са номерата на офиса ни в град Пловдив – 032/644 540, 0896 698 341. Може да попитате за информация колегите, да ви упътят към кого да се обърнете за облепянето. Купувате фолиото от нас (цените на дървесните текстури вижте тук: https://goo.gl/kc5woQ), а фирма партньор ще извържи облепянето.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.