Top
хотел Sheraton Amsterdam Airport

Хотел Sheraton е с обновени врати, благодарение на фолиото 3M DI-NOC

След облепяне на врати с фолио, те имат съвсем нов облик

Благодарение на директния си достъп до летището, Sheraton Amsterdam Airport Hotel е наистина удобно място, използвано от много туристи. Той е идеален както за почиващите, така и за пътуващите, които искат да се насладят на стил и качество на обслужване без компромиси.

С времето вратите на хотела са повредени и имат видими следи от амортизация, вследствие на ежедневната експлоатация в продължение на години.

Поради тази причина, ръководството на хотела решава да реиновира вратите чрез облепяне с фолио, като работата по обновяването им трябва да отнема възможно най-късо време, да няма шум и мръсотия и да не бъдат обезпокоявани гостите на хотела.

облепяне на врати с фолио

Проектът е стартиран, като е взето решение вратите на Sheraton Amsterdam Airport да бъдат изцяло облепени с фолиото 3M DI-NOC.

Партик Зиъл, директор на техническата служба Starwood Hotels, Холандия казва:

Качеството на фолиото DI-NOC е отлично и предлага широка гама от различни покрития“.

С помощта на това архитектурно решение значително се улеснява работата в претъпкан хотел:

Лесно е да се подмени, ако има нанесени щети върху повърхността“,

казва Зиъл.

Никой друг доставчик не може да предложи такава гаранция, затова сме уверени в продукта. Така се гарантира устойчивостта на цвета в продължение на дълги години.“

Над 400 врати са облепени с фолио 3M DI-NOC и проектът е завършен в предвидения срок

Ръководителят на проекта Роб Девентер от System-Line описва процесът на работа: „За да не смущаваме гостите, работихме на етапи. В Sheraton Amsterdam Airport Hotel всеки ден имаше по няколко свободни стаи на разположение, така че ние бяхме в готовност за работа“. Роб продължава:

Целият процес протече гладко. DI-NOC е наистина страхотно фолио, монтира се изключително лесно“.

В рамките на около десет работни дни всички врати са облепени с фолио, без да бъдат обезпокоявани гостите на хотела. „Това нямаше как да се случи, ако трябваше да боядисваме или да сменяме вратите“, казва Девентер. Патрик Зиъл коментира: „Целият екип си сътрудничили добре с нас, относно планирането и изпълнението“.

облепяне на врати с фолио

От Sheraton Amsterdam Airport Hotel имаха възможност да избират от 500 налични DI-NOC текстури с ефект на дърво. Зиъл:

„Красиво или не“, това е въпрос на вкус, но досега сме получавали само добри отзиви. Вратите изглеждат много по-добре от преди, сега сякаш имат различен дизайн. Резултатът е безупречен, перфектна форма, целият процес на инсталация протече гладко. С една дума, аз съм много доволен“.

3M Architectural Markets е дивизия на 3М, специализирана за архитекти, дизайнери и собствениците на сгради да създават невероятни проекти. 3M Architectural Markets изпълва изтънчен дизайн в над 40 уникални технологични платформи на 3M, като отваря нови възможности за индустрията.

Процесът по облепянето на врати с фолио в Sheraton Amsterdam Airport е протекъл по сходен начин, както е показано в това видео, заснето в хотел Hilton по време на апликация със серията DI-NOC:

 

8 Comments

 • Даниела Палазова Says

  Търся точно такава услуга – облепяне на външна врата с фолио. Моята е метална с прахово покритие. Нуждае се от реновиране. Моля да ми отговорите дали извършвате тази услуга, на каква цена и т.н.

  • Здравейте, ще се свържем с вас по имейл, за да уточним подробностите относно вашето запитване. Желаем Ви хубав ден :)

 • Радина Says

  Здравейте!
  Бих иискала да ви попитам дали фолиото е приложимо при PVC – врати и врати в мокри помещения. Къде могат да се разгледат мостри?

 • Стефка начкова Says

  Здравейте, бих искала да облепя една входна врата с фолио. Метална е и е боядисана . Може ли да ми кажете каква е цената на услугата и дали я извършвате.

  • Моля, свържете се с наш колега на този номер 0896/ 698 341, за да Ви даде координати на изпълнител. Може да си закупите фолиото от нас, като цените на дървесните текстури вижте тук: https://goo.gl/kc5woQ

 • Здравейте,
  Имам интериорни врати от ПДЧ които се нуждаят от освежаване , дали е възможно да се облепят с фолио и дали също первазите могат да се освежат.
  каква ще е цената

  • Здравейте,
   цените на фолио Di-NOC дъвесни текстури може да видите тук: https://goo.gl/kc5woQ. Това е телефон 0896/ 698 341 за контакт с наш колега, ако имате допълнителни въпроси. Успешен ден!

 • Орлов Says

  Изглежда ново!

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.