Top
Партнърс ООД на изложение ПринтКом 2013, Международен панаир Пловдив

Щандът на Партнърс беше атракцията на изложението Принтком 2013

Желаещите да видят демонстрациите на революционната технология за ситопечат Goccopro 100 се струпаха около нашия щанд в Международен панаир Пловдив. Интересът да се види как на практика работи ситоекспонаторът беше наистина голям. За посетителите на изложението Принтком 2013 беше любопитно как за само 2 минути машина печата върху текстил без химикали, емулсии, вода, използвани в стандартния ситопечат. Процесът на печатане върху рекламни изделия с  Goccopro 100 е наистина лесен и значително опростен, което пести време и реализира изделия с качествен ситопечат.

 

Успешна презентация на японска технология за ситопечат

Даниел Николов (Партнърс ООД) и нашият гост от Испания – Педро Фигуредо показаха как ситоекспонаторът Goccopro 100 прехвърля компютърния проект върху ситоплат директно от компютъра. Дори изображения със сложна графика бяха отпечатани прецизно и детайлно върху текстил: естествени материи, фланелки с тъмен и светъл цвят и хартиени торбички.

 

Ситопечат върху фланелки с Goccopro 100

Ситопечат върху естествени материи с Goccopro 100

 

Даниел Николов, Партнърс ООД

Бързината на печат и отличните резултати върху различни материали впечатлиха струпаните на щанда хора.

Даниел Николов, Партнърс ООД

Специалистите на Партнърс презентираха нагледно функциите и възможностите на Goccopro 100 като тестваха печат в един и няколко цвята. Дори и полутоновете на изображенията се експонираха върху ситоплата без проблем при едноцветен печат. Получиха се рекламни материали с висококачествен ситопечат, без да е необходимо преминаване през сложните процеси на подготовка на ситоплата. За демонстрацията беше необходимо минимално работно пространство за ситоекспонатор Goccopro 100, компютър и ситорамка.

 

Галерия:

 

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.