Top
Партнърс получи награда за Златен партньор на Тунинг шоу 2013

Партнърс и 3M отново отнесоха овациите на Тунинг шоу 2013

Партнърс ООД, оторизиран дистрибутор на 3M фолио за автомобилна и рекламна графика отново се включи в най-голямото автомобилно мероприятие на територията на страната – Тунинг шоу 2013. Професионалистите в авто тунинга с висококачествено 3M фолио отново показаха стилни визуални ефекти върху едни от най-красивите спортни автомобили. За пълно преобразяване с единствената по рода си серия фолио за цялостно облепяне 3M 1080 Scotchprint бяха избрани – Porsche GT2, Porsche Cayman и BMW M5. Самозалепващото фолио 3M 1080 прилепна перфектно към трите спортни коли, показвайки уникалните си свойства и перфектна визия. За да видят автомобилните  апликации, около щанда на Партнърс и 3M се струпа тълпа от любопитни фенове. Всички те успяха лично да се докоснат до магията на визуалния тунинг. Porsche GT2 се облече в чисто нова визия с 3M 1080 Royal Purple Matte, наречен от публиката цвят „Милка“. Porsche Cayman беше променен от син в матово сив цвят с допълнителни декорации с фолио карбон по детайлите. Белият цвят на BMW M5 беше разчупен от майсторите на тунинга с елегантни ленти в стил М-Power с помощта на Knifeless и Fine ленти.

 

Облепяне на Порше с 3M 1080 фолио за цялостен тунинг


Цялостно облепяне на Порше Кайман с 3M фолио мат и карбон

BMW M5 облепяне с 3M самозалепващо фолио на Тунинг шоу 2013, София

Тунинг шоу 2013 - автомобилите, които Partners и 3Mоблепиха с 3M фолио

 

Двете компании направиха специален анонс на най-новата серия 3М фолио ЕКО. Самозалепващото фолио IJ 480 Envision Film, което е изцяло съобразено с екологичните стандарти и не съдържа хлор. 3M фолиото е специализирано за печат и залепва идеално във всякакъв тип кривини и релеф. По време на двата дни на Тунинг шоу 2013 специалистите на Партнърс ООД и 3M България бяха атракция за посетителите на тунинг изложението в София. Те демонстрираха завидни умения в преобразяването на автомобили с фолио за тунинг, а публиката през цялото време се наслаждаваше гледката.

 

Демонстрация на тунинг с 3M самозалепващо фолио 1080 Royal Rurple Matte

Цялостно облепяне с карбоново фолио и фолио мат

 

Много изненади и награди на Тунинг шоу 2013

Дрифт на Тунинг шоу 2013

Партнърс и 3M не пропуснаха да зарадват феновете си с много наградибрандирани тениски и шапки с лого на фирмите. Разбира се, като на Тунинг шоу, бяха раздадени и тунинг награди – някой от най-актуалните цветове 3M фолио от серията 1080: жълт мат, сив мат металик, кралско синьо и лилаво и още много други нюанси. Освен тези изненади, Партнърс осигури безплатен дрифт в състезателните автомобили на дрифтърите Александър Язов и Ивайло Алексов за любителите на високите скорости. Трима от приятелите във Facebook вдигнаха адреналина си във BMW E30 V8 4,4 и BMW E36 M3 3.2 – супер колите на Алекс и Иво, облепени с качественото 3M фолио. Управителят на Тунинг БГ успя да сюрпризират фирма Партнърс ООД, като връчи наградата Златен партньор на Тунинг шоу 2013.

 

Галерия снимки от Тунинг шоу 2013:

 


Видео:

 

Видеото е предоставено с любезното съдействие на IllumotionMedia


Купи 3M фолио от Залепи БГ

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.