Top
Покана за Copi's 2013 от Партнърс ООД

Отново най-новите технологии на щанда на Партнърс на Copi’s 2013

И тази година имаме удоволствието да Ви поканим на специализираната изложба за рекламни и печатни комуникации Copi’s 2013. Събитието ще се проведе в Интер Експо Център – София от 16 до 18 октомври 2013 г.


 

Заповядайте на щанда на Партнърс ООД в Интер Експо Център, София в палата 3, щанд C4. На Ваше разположение сме за всякакви въпроси относно предлаганите от нас рекламни продукти.

 


Нестандартни решения с високо качество

Като оторизиран дистрибутор на 3M за страната, ние наложихме своята лидерска позиция в сектора материали за външна рекламна графика. По време на Copi’s 2013 ще демонстрираме широка гама материали за изработка на рекламно-информационни изделия – алуминиеви профили, плексглас, PVC плоскости, двойнозалепващи ленти, лепила и други. Част от акцентите в портфолиото ни тази година са визуалният тунинг на автомобили с ефектно 3M фолио, богата асортимент от 3M предпазни и слънцезащитни видове фолио, термотрансферни хартии, както и нова революционна технология в ситопечата.

 

Демонстрация и представяне на:

 

Нова зелена технология от света на визуалния тунинг

 

Фолио за дигитален печат 3M Envision Wrap 480Cv3

На щанда ни по време на Copi’s 2013 ще имате възможността да видите демонстрация на 3M фолио от най-ново поколение. 3M Envision Print Wrap Film 480Cv3 напълно съответства на последните стандарти за безопасност на околната среда, за което е отличен със специална награда от FESPA като щадящ природата „зелен продукт“. Уникалното фолио от 3M Green серията не е тип PVC фолио,

не съдържа никакви фталати и почти на 100% се произвежда от био-базирани продукти. С 3M фолиото IJ480Cv3 се постигат зашеметяващи резултати в тунинга на автомобили, дори и на плавателни съдове. Графиките, отпечатани върху това еко фолио, са с отлично качество, като спокойно могат да бъдат декорирани и сгради. Сред предимствата на 3M IJ480Cv3 са и специалните 3М лепилни технологии – 3M™ Controltac и Comply.

 

Демонстрация на облепяне на автомобил с 3M Envision Print Wrap Film 480Cv3 на специалиста Крис Кук:

 

 

 


Революционна японска технология в ситопечата

 

Goccopro 100, експонатор за ситопечат

Ситопечатът вече ще бъде много по-опростен, благодарение на иновацията Goccopro 100. С помощта на тази модернизирана технология се пести много време и се реализират изделия с високо качество. С Goccopro 100 не са необходими химикали, емулсии или вода за перфектен ситопечат. Само за 2 минути се експонира файл, съдържащ лого, изображение или надпис върху термочувствителен ситоплат. Изображения със сложна графика и

полутонове се печатат прецизно и детайлно върху текстил, пластмаса, хартия и много други материали на минимално работно пространство.

 

 


Термотрансферни хартии, гарантиращи вискокачествени изображения

 

The Factory Transfer, Термотрансферна хартия формат A3

На щанда ни ще може да се запознаете с качествените термотрансферни хартии за цветен лазерен принтер на испанската фирма The Factory Transfer. Хартиите са формат А3 и са предназначени за прехвърляне на изображения и надписи върху естествен текстил чрез термопреса.

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.