Top
Nagrajdavane2

Победител в конкурса Апликирай смело

Facebook – място, където може да се забавляваш, споделяш, да обсъждаш различни теми и да следиш какво се случва с любимите ти хора.

В началото на годината, в нас се зароди идеята да покажем дейността на нашите партньори, специализирани в дизайна и монтажа на тунинг фолио. Вдъхновени от новите възможности, които предлага фолиото на 3М за визуален тунинг, специалистите по монтаж на фолио изпълниха много интересни и разнообразни апликации. Ние от Партнърс ООД, заедно с партньорството на представителството на за България, стартирахме играта

Апликирай смело, спечели нова визия за автомобил

За наша радост, в конкурса се включиха доста хора с много интересни предложения. В първия етап на конкурса в електронната поща, се получиха хиляди снимки. До късните часове на вечерта, жури сортираше материалите, които се допуснаха до състезанието.

Имаше много добри тунинг решения с фолио 3М, с което автомобилите изглеждаха впечатляващо. Всички колеги и клиенти видяха нови идеи как колите могат да бъдат преобразени изцяло.

Съревнованието беше много динамично и оспорвано. Хъсът, с който всички участници бяха подкрепяни от своите фенове, се вижда по огромния брой гласове на първенците – почти 4000 души дадоха своя Like. Имаше много коментари, мнения и предложения, естествено и крайни изказвания, така типични за нашите географски ширини. Конкурсът течеше с пълна пара, а хората участващи в него, следяха със затаен дъх, развоя на гласовете, които получаваха. До последната минута, на 27 ми Май, никой не знаеше какъв ще е разултатът.

В полунощ засякохме гласовете, проверихме и за опити за нарушения. Like-овете бяха преброени и резултатите ясни.

На 3 Юни, в Интерекспо център в София по време на Тунинг шоу 2012, обявихме победителя Мирослав Минчев от Миро Фолио ЕООД. Неговата ефектна апликация с фолио 3M Special Effect 7255 Mirror  върху Audi S5 събра най-много симпатии на феновете във Facebook – 1820 гласа. Наградата беше връчена от управителя на Партнърс ООД – Чавдар Михайлов.

Смятаме, че най-важната цел, поставена от нас – да популяризираме облепването на автомобили, като алтернатива за визуален тунинг беше постигната. Огромен брой потребители видяха невероятните възможности, които дава на въображението тази нова технология. Споделянето на идеи и готови проекти, които до скоро бяха немислими ще катализира допълнително развитието на визуалния тунинг.

Ето и класацията:

Брандиране на автомобил с 3М от Миро ФолиоI място – Миро Фолио

1820 гласа

Oблепяне на Audi S5 с фолио 3M Special Effect 7255 MirrorАпликиране на автомобил с бяло фолио 3М II място – Autofolio

1095 гласа

Брандиране на автомобил с бял гланцБрандиране на автомобил с черен мат III място – Folio4Car

432 гласа

Апликиране на автомобил с черен матОблепяне на автомобил с 3М фолиоIV място – Афалина принт

241 гласа

Брандиране на BMW с печат върху фолио IJ 180 и ламинатБрандиране на автомобил с бял мат V място – Авангард Студио

180 гласа

Облепяне на автомобил с Бял мат
Достойно се представиха:

Брандиране на автомобили с фолио сив карбон

Авто Мания
Брандиране с 3М фолио сив карбон

Облепяне на детайли на кола с карбоново фолио

 Brandline Ltd.
Сложни детайли с карбоново фолио

Облепяне на автомобил с бял гранц и черен карбон

Victory LMD Ltd.
Брандиране с фолио бял мат и черен карбон

Брандиране на автомобил с фолио 3М черен карбон - БС Комфорт

БС Комфорт
Брандиране на автомобил с 3М черен карбон

Comments are closed.