Top
3M Citrus Cleaner почиства следи от лепило по дограмата

Имате ли следи от тиксо по дограмата? – 3M Citrus Cleaner решава този проблем

След изтощителния ремонт на жилището идва редът на почистването. Но как да се справите с проблем като неприятните остатъци от хартиено тиксо по дограмата? Тук на помощ идва портокаловият почистващ препарат 3M Citrus Cleaner. Този уникален продукт на 3М е точното решение за премахване на следи от лепило. Без значение на каква основа е лепилото – акрилна, каучукова или солвентна, 3M Citrus Cleaner се справя безпроблемно.


 

3M Citrus Cleaner – портокалов спрей за почистване на дограма

3M Citrus Cleaner - почистващ спрей на цитрусова основа, портокалПочистващият портокал на 3M е разработен на натурална основа с 91% органични съставки. Не съдържа химикали, токсични вещества или киселини, което го прави напълно безвреден. Не предизвиква кожни раздразнения или каквито и да са нежелани реакции. Тайната на приятния и свеж портокалов аромат се крие в основната съставка на препарата – Д-лимонин, който се извлича от кората на портокалите.

3M Citrus Cleaner действа силно и премахва следите от тиксо или рекламни стикери по дограмата. Хартиеното тиксо е на каучукова основа и ако не се премахне от дограмата веднага след ремонта, остават твърди петна, които няма как да се отстранят. Природата обаче се е погрижила за това. Създала е естествен почистващ механизъм – портокаловото масло. Именно то се съдържа в натуралния продукт 3M Citrus Cleaner. Благодарение на силно концентрираната си формула е необходимо само малко количество от портокаловия препарат, за да светне до блясък дограмата. Това го прави изключително икономичен при всякакви приложения и повърхности.

3M Citrus Cleaner успешно може да се използва както за почистване на лепило от PVC дограма, така и на метална или алуминиева. Портокаловото чудо на 3M не променя цвета на дограмата и не образува петна. Лесен е за употреба и дори и да попадне върху стъклото на прозореца се отстранява без проблем.

 

 

Вижте офертата за 3M Citrus Cleaner | Zalepi.bg

 

 

Идеално почистване със силата на портокала

Препаратът за почистване на цитрусова основа действа бързо в отстраняването на остатъци от всякакви лепенки, моторно масло и домакински мазнини (като обезмаслител), петна от мастило от метал, пластмаса, стъкло, бетон, поликарбонати и други. 3M Citrus Cleaner побеждава всички тези замърсявания без да вреди на предметите, върху които се прилага или на здравето Ви.

 

ВНИМАНИЕ: Въпреки, че се случва изключително рядко е възможно да се получи матиращо оцветяване на мястото, където сте напръскали със спрея. Затова препоръчваме да тествате на малка площ от дограмата, някъде където няма да се забележи евентуалното оцветяване.  

 

Портокалов спрей за почистване на всякакви повърхности, 3M Citrus Cleaner

 

Препаратът на 3M с портокал е перфектното решение за премахване на ненужните покрития и останалите от тях следи!

 

 

 

Вижте още:

3M CITRUS CLEANER – портокал с почистващ механизъм

 

8 Comments

 • Kalina Ignatova Says

  възможно ли е да изчистим старо тиксо от стената?

  • Здравейте,
   Възможно е да изчистите следите с 3M Citrus Cleaner, но има вероятност да се зацапа боята. Спрея разтваря лепилото, но ако има пори в боята така разтвореното лепило ще остане по порите.
   Ако основата е блажна боя или латекс на акрилна основа (от по-скъпите) на 90% е сигурно, че когато почиствате ще успете да забършете разтвореното лепило. Ако сте с латекс на варова основа (от по-евтините) по-добре да не опитвате.
   При всички положения пробвайте на малка площ и по възможност на място на което да не Ви дразни, ако се зацапа.

 • София Says

  Здравейте, мога ли да премахна с него стикер върху плат?

  • Здравейте,
   ако стикерът е от хартия, ще го свали, но има вероятност да навреди плата. Ако стикерът е от фолио няма да ви свърши работа. Ако желаете повече информация, моля свържете се с наш колега на следните телефонни номера: 0894 720 256, 032 / 644 540.
   Лек и успешен ден!

 • Боян Божинов Says

  Търся препарат за почистване на производствени лепенки върху пластмасова дограма, оставени 2 години да се опекат от слънцето. Този препарат ще помогне ли?

  • Здравейте, много вероятно е нашият спрей да свърши работа и успешно да премахнете лепилото от дограмата. Все пак, е добре първо да пробвате, като внимателно пръснете на място на дограмата, което не се вижда. Има минимална възможност 3M Citrus Cleaner да матира боята или гланца на дограмата. Препаратът върши много добра работа и досега не сме имали клиент, на когото да не е помогнал.
   Успех!

 • Здравейте! След 2-3 дни безуспешни усилия да изчистя (с какво ли не) старо, засъхнало лепило при монтирането на алуминиева дограма/прозорци, потърсих помощ в нета и видях вашето предложение. Мислите ли, че 3M Citrus Cleane ще ми помогне? Благодаря Ви предварително!

  • Здравейте! 3M Citrus Cleaner е специализиран за премахване на петна и следи от лепило. Досега не сме имали негативни отзиви и спреят е свършил работа в много подобни ситуации. Портокаловият спрей е подходящ и във Вашия случай. Ето и линк към нашия онлайн магазин, откъдето може да си го поръчате: goo.gl/t5Cz4z. Успех!

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.