Top
Покана за Copi's 2016, Partners

Представяне на ново поколение светодиоди за светещи реклами на водещия производител SloanLED

Заповядайте на тазгодишното изложение за рекламни и печатни комуникации Copi’s 2016! Събитието ще се проведе от 5 до 7 октомври в Интер Експо Център София, където ще ви запознаем с най-новото от света на светещите реклами – светодиодите SloanLED PosterBOX 3 и SloanLED Prism.

Ние от Партнърс ООД следим последните технологии за реклама и печат, за да предложим ефективни и качествени продукти на нашите партньори. Именно такива са светодиодните модули SloanLED PosterBOX 3 и SloanLED Prism за осветяване на светещи табели и обемни букви на лидера в индустрията SloanLED.SloanLED PosterBOX 3 и SloanLED Prism

SloanLED Prism светодиоди, Партнърс ООДСпециално проектиран за вграждане в обемни букви, SloanLED Prism е с подобрена LED леща, с уникално подредени микропризми за по-силно излъчване на светлина. Това са най-ярките светодиоди за своя клас, реализиращи ниска консумация на електричество.

Другият иновативен LED модул, който ще представим е SloanLED PosterBOX 3. Той е разработен за големи светещи табели с лица от винил, така че осветяването на рекламата да е с максимална яркост. Със своите 1700 лумена /за дългия модул/, PosterBOX 3 осветява по-голяма площ от рекламата, без да е необходимо да се използват много модули. Тази супер ефективна техология е с дълъг живот дори при натоварена употреба. Светодиодите PosterBOX 3 притежават и изключителна гъвкавост относно монтажа заради тънкия модул от само 16 mm. Mогат да се вградят дори в табели с дебелина на профила от 5 см / за едностарано приложение/ до 10 см /за двустранно/.Какво друго може да видите на щанда на Партнърс?

  • Най-новото фолио за печатни графики 3M Envision Print Film 48C, подходящо за различни приложения – навън и в интериорите, за светещи реклами, върху стени, прозорци, подове, автомобили и други. Притежава 100% съвместимост с дигитални, UV и латексови принтери, с което се редуцира необходимостта от смяна на настройките им. Envision 48C се прилага или отстранява бързо и лесно върху разнообразни повърхности, благодарение на технологиите 3M™ Comply™ Adhesive и 3M™ Controltac™ technology. Това фолио не е PVC, а специално разработен материал, с което 3M посрещат най-новите зелени изисквания, без разбира се да жертват производителостта на 3M Envision Print Film 48C.

3M Envision

  • Материали за печат на немската фирма DATAPLOT: различни видове PVC фолио на EMBLEM, канаваца, платове за печат, релефно фолио за подова графика, хартии и други.
  • Ламинатор EASYLAM EXPERT; ръчни машини за поставяне на капси, инструмент за закръгляния на фирма DATAPLOT.

Елате и се запознайте с иновативни материали за реклама на нашия щанд на Copi’s 2016. Намираме се в хале 3, щанд C5.


Къде сме ние?

Щанд на Партнърс на Copi's 2016

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.