Top
Copis-Post1

Първото в света транслуцентно фолио за осветяване със светодиоди ще направи своята премиера на CoPI’s 2014

Заповядайте на изложението CoPI’s от 8 до 10 октомври в Интерекспо център, за да се запознаете с всички възможности на най-новия 3М породукт 3730 Envision. За всички дошли на щанда ще има отстъпка 15% за пресите-чудо за огъване на плексиглас Acrylic Bender.

 

IMG-20130406-00126В последните 8 години бумът на LED технологията е повече от очевиден. Непрекъснатото повишаване на ефективността на светодиодите и постояният спад в цените, карат все повече отрасли да се насочат към тези енергоефективни решения. Партнърс ООД постоянно предлага на своите партньори светодиодни модули с доказано качество, отлично отношение цена/ефективност и гарантирани складови наличности.

За да бъде в крак с развитието на LED и за да предостави на своите клиенти нови възможности за изпозване на светодиоди, 3М представи на пазара новия си продукт 3730 Envision. Той е базиран на доказаното в последните 30 години каст фолио 3630 Translucent, като формулата за производство е изцяло преработена, за да посрещне предизвикателствата на новата LED технология.

Lled samsungПри изпозването на това транслуцентно фолио, се гарантира до 40% по-малко светодиодни модули без да се отслабва осветеността на табелите или буквите. Освен това, версията на 3730 Envision за дигитален печат, гарантира максимално точно цветовъзпроизвеждане при осветяване с LED (през последните години се убедихме, че светодиодите имат неравномерно осветяване в различните нюанси от спектъра и затова не всички цветове се възпроизвеждат точно).

Другото огромно предимство на 3630 Envision е, че разсейва много качесвено светлината. Това позволява с него да се изпъняват много плитки светещи кутии или букви без да се забелязва характерното за светодиодите „светене на точки“.

От 8 до 10 октомври на изложението CoPI’s в Интерекспо център може да видите всички възможности на новото фолио и да се убедите в неговите възможности.

 


indexВсеки, посетил щанда ни, ще получи възможност да пробва пресите Acrylic Bender и да ги закупи с 15% отстъпка на място или онлайн.


 

 

1 Comment

  • Катя Says

    Много ме заинтригува това фолио. Трябва ми 0,5 м2 за облепване на вътрешността на капак на аквариум. Как мога да го закупя? от Плевен съм. Колко би струвало? благодаря Ви предварително.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.