Top

САМОЗАЛЕПВАЩО ФОЛИО ЗА РЯЗАНЕ И ПЕЧАТ, ВИНИЛ

Избор от мономерно, полимерно, каст или транслуцентно PVC самозалепващо фолио за рязане. Подходящо за изработка на рекламни графики, стикери и табели. За апликации върху стъкло, метал, плексиглас, плоскости, дисплеи, витражи. Материали за промоционална графика, дълготрайни приложения, рекламно информационни табели или транспортни средства. Специализирани серии от фолио за специални ефекти, за витражи, светещи табели или двойни цветови ефекти.

Виж офертата


Самозалепващо ПВЦ фолио за всякакъв тип солвентен печат – еко, майлд и хард. Специална гама за трудни за облепяне повърхнини – 3D кривини върху коли. Всички фолиа се предлагат с подходящия ламинат за защита на изображението, гарантирайки трайност на цветовете и MCS гаранция. Фолиото за солвентен печат, има сив гръб за по-добро покриване на цветните основи при апликация.

Виж офертата


3М материали на ПВЦ и полиестерна основа, подходящи за лесна и бърза смяна на визията на автомобила. Гланц, мат, металик, металик мат, карбонови и стоманени текстури. Специализирани за сухо приложение. Слънцезащитно самозалепващо фолио в различни гами и проценти на затъмняване. Ламинат за коли Venture Sheild, предназначен да защити боята от надраскване и допир с остри предмети.

Виж офертата


Гъвкавите винилни платна 3M Panagraphics и 3M Panaflex са предназначени за изработка на светещи табели и тотеми със задно осветяване. Отлично разпределяне потока от светлина. Със специални капронови нишки, за усилване. Дименсионно стабилни – не се отпускат или свиват при промяна на атмосферните условия и външната температура. Специално покритие предотвратява проникването на влага и появата на плесен и жълти петна. Допълнителен слой осигурява възможност за солвентен печат и добра покривна способност на мастилата. Съвместими са със всички серии транслусентнти фолиа на 3М и са защитени с 3M MCS гаранция.

Виж офертата


Богата гама от фолио за текстил, предназначено за всякакъв тип солвентен печат. PU и PVC фолио за рязане на плотер. Устойчиви на UV лъчи, както и на машинно пране на материите, след апликация на материала. Избор от бял, сребърен, прозрачен и фосфоресциращ материал (DARKLITE), за солвентен печат.

Виж офертата


Самозалепващото фолио за режещи плотери TECMARK® на фирма Kemica е аналог на фолиото на 3M серия Scotchcal 30. Представлява мономерно календрирано фолио с чувствителен на натиск адхезив. Фолиото се предлага във варианти с гланц или мат финиш (серии 3000 и 3100), в богата цветова гама и с металик ефект. TECMARK фолиото е подходящо за надписи на автомобили, декориране на стъкла, рекламни табели и др. Прилага се лесно и бързо. Устойчиво е на външни условия, с трайност 3-5 години.

Виж офертата


Медиите за печат с търговския бранд EMBLEM са немската фирма DATAPLOT. С повече от 30 години опит в рекламата и широкоформатния печат (основана 1979 г. от Norbert Boehme), DATAPLOT е лидер в сектора. Чрез разработването на нови технологии и продукти, тази компания спомага за осъществяването на една завладяваща и трайна рекламна визия. Предлагаме част от медиите за печат с марка EMBLEM – фолио, хартии, текстил и канаваца за печат. Всички медии осигуряват висококачествени изображения. Те намират широко приложение за различни визулани комуникации – постери, светещи и несветещи реклами, дисплеи, реклами за витрини, за изложения, за изложби и т.н.

Виж офертата


Макетни ножове и аксесоари за тях на японската компания OLFA. Предлагаме макетни ножове – стандартни и за по-голямо натоварване, ротационни, арт ножове. Ножици, скрапери, резервни режещи пластни, комплекти за рязане, подложки.

Виж офертата


Препарати за подготовка на повърхността преди апликация. Препарати за премахване на остатъчно лепило от самозалепващо фолио или премахване на старо фолио. Апликатори, джобове за предпазване на фолиото при монтаж. Ленти за изрязване на ПВЦ фолио по контур.

Виж офертата