Top

Изтегли офертата в PDF формат


3M Flexible Substrates

Гъвкави винилни платна за светещи табели

Гъвкавите винилни платна 3M Panagraphics и 3M Panaflex са предназначени за изработка на светещи табели и тотеми със задно осветяване. Отлично разпределяне потока от светлина. Със специални капронови нишки, за усилване. Дименсионно стабилни – не се отпускат или свиват при промяна на атмосферните условия и външната температура. Специално покритие предотвратява проникването на влага и появата на плесен и жълти петна. Допълнителен слой осигурява възможност за солвентен печат и добра покривна способност на мастилата. Съвместими са със всички серии транслусентнти фолиа на 3М и са защитени с 3M MCS гаранция.


 

3M PANAGRAPHICS III

Винил

Гъвкави винилни платна за светещи табели

3M Panagraphics III е гъвкаво винилно платно предназначено за изработка на светещи реклами със солвентен печат или транслусентно фолио на 3М. Отлично разпределение на потока светлина. Усилено с капронови нишки. Винилното платно е дименсионно стабилно – не се отпуска или свива при промяна на атмосфертните условия или външната температура. Специално покритие предотвратява проникването на влага и появата на плесен и жълти петна. Допълнителен слой осигурява възможност за солвентен печат  и добра покривна способност на мастилата. Съвместимо е с всички серии транслусентни фолиа на 3М и е защитено с 3M MCS гаранция.

цвят – бяло
тегло – 670 гр./квм.
гаранция – 3 години
Размери на ролката:
2,50 х 50м; 3,20 х 50м; 4,20 х 50м;

 Цвят


Бяло

лв./кв.м без ДДС


17,96

лв./кв.м с ДДС


21,55

 

3M PANAGRAPHICS II FLEXIBLE SUBSTRATE

Винил

Гъвкаво винилно платно за светещи табели

3M Panagraphics II е гъвкаво винилно платно предназначено за изработка на светещи реклами със солвентен печат или транслусентно фолио на 3М. 3M Panagraphics II е по-плътно (тежко) от 3М Panagraphics III и е с по-дългогодишна гаранция. Отлично разпределение на потока светлина. Усилено с капронови нишки. Винилното платно е дименсионно стабилно – не се отпуска или свива при промяна на атмосфертните условия или външната температура. Специално покритие предотвратява проникването на влага и появата на плесен и жълти петна. Допълнителен слой осигурява възможност за солвентен печат  и добра покривна способност на мастилата. Съвместимо е с всички серии транслусентни фолиа на 3М и е защитено с 3M MCS гаранция.

Цвят – бяло
Тегло – 670 гр./квм.
Гаранция – 4 години
Размери на ролката:
1,02 х 60м; 1,22 х 60м; 1,37 х 60м; 1,52 х 60м;
1,65 х 60м; 1,83 х 60м; 2,03 х 60м; 2,23 х 60м;

 Цвят


Бяло

лв./кв.м без ДДС


36,86

лв./кв.м с ДДС


44,23

 

3M PANAFLEX 945 GPS Flexible Substrate

Винил

Гъвкаво винилно платно за светещи табели от най-висок клас.

3M Panaflex 945 е гъвкаво винилно платно предназначено за изработка на светещи реклами със солвентен печат или транслусентно фолио на 3М. Винилното платно е специално произведено за светещи рекламни съоръжения с много дълъг срок на екплоатация. Отлично разпределение на потока светлина. Усилено с капронови нишки. Винилното платно е дименсионно стабилно – не се отпуска или свива при промяна на атмосфертните условия или външната температура. Специално покритие предотвратява проникването на влага и появата на плесен и жълти петна. Допълнителен слой осигурява възможност за солвентен печат и добра покривна способност на мастилата. Съвместимо е със всички серии транслусентни фолиа на 3М и е защитено с дългогодишна 3M MCS гаранция.

цвят – бяло
тегло – 670 гр./квм.
гаранция – 7 години

Трайност 7 год.
Размер на ролката 3,96х19,81м

 Цвят


Бяло

лв./кв.м без ДДС


87,45

лв./кв.м с ДДС


104,94