Top
Гранд емоции на Гранд тунинг шоу 2013, Гранд МОЛ Варна

Вълна от Grand емоции връхлетя Гранд тунинг шоу във Варна


 

Опашки пред демонстрационния автомобил на тунинг шоуто

 

Демонстрация на облепяне на BMW М3 Premium Selection

Заинтересувани посетители разпитват за предимствата на 3M 1080

Два дни 2-рият етаж на Гранд МОЛ Варна бе изпълнен с тълпи от хора, желаещи да се докоснат до света на визуалния тунинг. Професионалистите от Дигитал Принт показаха как бързо и лесно може да бъде променена визията на BMW M3 Premium Selection от Варна Карс. Стилният автомобил се сдоби с още по-елегантен и дързък вид, благодарение на специализираното фолио за цялостно облепяне на автомобили3M Scotchprint 1080. За преобразяването на мощното BMW избрахме подходящи цветове фолио, които да подчертаят яростната природа на автомобила. Най-добрата комбинация се оказа златна драскана стомана 3М 1080 Brushed Gold и черен мат 3M 1080 Black Matte. Благодарение на високото качество на номер едно фолио за цялостен авто тунинг – 3M 1080 – резултатът беше зашеметяващ. Перфектната апликация успя да грабне вниманието на всички посетители. Те бяха възхитени от начина, по който изглеждаше BMW-то след прилагането на фолиото златна драскана стомана. Дори имаше хора, които не можеха да повярват, че това е фолио и че е цветът е толкова идеален, като производствено излязла автомобил. Една дама, присъстваща на демонстрацията, възкликна:

 

Все по-златна става!

 

Наистина беше така! Странично автомобилът бе облечен с перфектна златна текстура. Акцентите – преден капак, заден капак и покрив покрихме със стилен черен мат.

 

Облепяне на задна броня с 3M 1080 драскана стомана

Апликиране на преден капак с 3M 1080 черен мат

 

Видео: Демонстрация на облепяне на автомобил с фолио 3M 1080 Scotchprint

 

 


 

Няма невъзможни детайли за облепяне с 3М 1080 Scotchprint series

Дребни вдлъбнати и изпъкнали детайли не се оказаха никаква пречка за специалната cast технология на 3M 1080 фолио. Задната броня, страничните огледала и антената подчертахме със син мат металик, който прилепна идеално към боята на автомобила. За да покажем на посетителите, че серията 3M 1080 е наистина впечатляваща, тествахме и друга възможност на фолиото – отстраняване по всяко време. Тук отново публиката „ахна“ по време на демонстрацията – демонтаж на апликацията от предния капак. Желаещи също опитаха да разлепват фолиото и останаха очаровани – нямаше нито следа от лепило и абсолютно никакви повреждания на боята.

 

Ефектни апликации с фолио 3M 1080 син мат металик

Декориране на странични огледала с 3M 1080 син мат металик

 

Купи 3M 1080 драскана стомана


 

Видео: BMW M3 с ефектен визуален тунинг

 

 

Интересът към Гранд тунинг шоу в Град МОЛ Варна беше наистина голям – и от страна на любопитни посетители, и от страна на приятели и партньори от страната. Специалистите от 3М България и Партнърс ООД отговориха на всяко запитване по време на тунинг шоуто, така че всички останаха доволни. Два дни гранд емоции и забавления завладяха Гранд тунинг шоуто. Събитието се състоя благодарение на Варна карс, Дигитал принт, 3М България и Партнърс и любезният домакин Гранд МОЛ Варна.

 

Галерия:

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.