Top
IMG_6546

Тунинг шоу

На 2 Юни стартира най-голямото тунинг шоу в България, организирано в Интер експо център София. Естествено ние от Партнърс ООД също бяхме там.

Красиво подредените автомобили бяха готови да посрещнат маниаците на силовия тунинг, кар аудио и визуален тунинг. Имаше участници от всички категории. Стилен ягуар с карбонов капак, както и наточен крайслер с кърваво червена визия, привличаха погледите на феновете. Специално място имаха и физически тунингования Ягуар и Мерцедес SLS. Момичетата на Тунинг шоу 2012, раздаваха усмивки и ведри настроения на всеки присъстващ в залата.

В частта за кар аудио, много музика и настроение струеше от всякъде. Участниците в двата класа – MASTER и ADVANCED се представиха на ниво. Във всяка една категория беше излъчен достоен победител.  Диностендът измерваше до точност всяка сила на автомобилите, участващи в съревнование за мощност. Някои от тях надминаваха 700 к.с.

Под жаркото слънце, организаторите направиха най-якото дрифт шоу, което разтърси публиката. Невероятните изпълнения и синхрон, изправиха на крака и съдиите. Някои от феновете дори не са си представяли, че ще видят такова зрелищно шоу. Специални поздравления за момчетата за невероятния професионализъм в управлението на автомобили.

През двата дни на тунинг шоу 2012, фирма Партнърс ООД, с подкрепата на 3М България, анонсира най-новото автомобилно самозалепващо фолио за визуален тунинг, което предлагат – фолио серия Scotchcal CarWrap 1080 за цялостно облепяне на автомобили. Богатият избор от цветове и специални текстури, реално се апликираха пред многобройната публика и показваха своите качества. Тук е уместно да поздравим всички, които направиха автомобилите да бъдат неповторими и променени. Специално внимание, на това шоу по апликация, обърна и г-н Йотам Яхел (техническа поддръжка на 3М за централна и източна Европа), който не само даваше насоки по практична апликация, но и участваше активно в това.


На щанда на фирма Партнърс ООД, посетителите имаха възможността да видят:

Брандиране на автомобил с оранжев гланц серия 1080 Автомобил Шевролет корвет, модел Z06,

Облепен изцяло с:

3M Scotchcal Carwrap 1080 G-54 оранжев гланц. Защитен със Венчър шийлд.


 

Брандиране на автомобил с бял мат серия 1080 Автомобил Тойота

Облепен изцяло с:

3M Scotchcal Carwrap 1080 М-10 бял мат


 

 

Брандиране на автомобил с черен карбон и оранжев гланц серия 1080 - тунинг шоут Автомобил BMW 5 серия Е39

Облепен с:

3M Scotchcal Carwrap 1080-G54 оранжев гланц и черен карбон DI NOC 421


Брандиране на автомобил с черна стомана серия 1080 Допълнително за феновете на красивите неща имаше и специално промотиране на черна стомана серия 1080, в комбинация с красива графика, върху самозалепващо фолио IJ180, за солвентен печат, защитена с ламинат 8518. Автомобилът Опел Insignia изглеждаше очарователно. В тон с линиите, фаровете бяха подчертани с черни контури BRUSHED BLACK METALIC BR-212.

Горещите дни не минаха и без приятната разхлада на автомивката – добре познатата и весела автомивка. Наслада за окото и не само. Доста замърсен автомобил, се радваше на вниманието на секси тунинг мацки и много пяна – кой не би бил щастлив при такава гледка. Последва Мис Тунинг шоу 2012. Красивите участнички освен стройни фигури, показаха и завидни умения на модния подиум. Заедно с това бяха раздадени много награди на публиката и участниците във всички категории.

3М България и „Партнърс“ ООД връчиха и своята награда от играта провела се във Facebook – Апликирай смело, спечели нова визия за автомобил. Ефектната апликация на МИРО ФОЛИО ЕООД с фолио 3M Special Effect 7255 Mirror chrome, върху Audi S5, събрала най-много симпатии – 1820 гласа. Наградата беше връчена лично от управителя на „Партнърс“ ООД – Чавдар Михайлов.

1 Comment

Comments are closed.