Top
Тунинг шоу 2013 - покана от Партнърс ООД И 3M

Сподели поканата за Тунинг шоу 2013 на Партнърс и бъди дрифт навигатор

За поредна година Партнърс ООД и 3М България ще подкрепят тунинг събитието на годината. Стартът на Тунинг шоу 2013 се очаква с огромно нетърпение от феновете на автомобилния тунинг и високите скорости.  В рамките на два дни (29 и 30 юни) в Интер Експо Център, София любителите на визуалния тунинг ще могат да се насладят на уникално авто изложение. На щандa на Партнърс и 3M посетителите на Тунинг шоу 2013 ще видят автомобилно фолио за тунинг на коли с новите цветове и текстури, и то директно от дистрибутора и производителя. Всички видове фолио могат да се тестват за качество и здравина.

Очакваме всички тунинг маниаци на 29 и 30 юни в Интер Експо Център, София!

 

Програма на Тунинг шоу 2013

Спечели безплатен дрифт на Тунинг шоу 2013

И тук е момента да споделим, че Партнърс ООД Ви подарява 3 места за навигатор на дрифтърите Александър Язов и Ивайло Алексов, които са сред най-добрите професионални състезатели – с много титли и награди. Трима от Вас ще имат уникалната възможност да се повозят в супер автомобилите – BMW E30 V8 двигател 4,4 и BMW E36 M3 3.2 – на Алекс и Иво и да усетят адреналина от майсторския им дрифтинг. И двата състезателни автомобила са облепени с 3M фолио за перфектен визуален тунинг.

Само трябва да споделите поканата за Тунинг шоу 2013 във Фейсбук страницата на Партнърс и сте регистрирани за томболата. Всеки ден от 25-27 юни ще теглим по един участник, който печели безплатен дрифт с рали професионалистите. /Задължително е да сте приятел на Партнърс в социалната мрежа Facebook. Ако не сте, кликнете върху „Харесай“, за да участвате в томболата./

 

Тримата, спечелили наградата, ще бъдат обявени в четвъртък (27.06.2013 г.) отново на страницата ни във Фейсбук.

Освен това избраните навигатори ще бъдат и допълнително уведомени за наградата с лично съобщение!

 

Стани дрифт навигатор за един ден

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.