Top

ФОЛИО ЗА АРХИТЕКТУРЕН ДИЗАЙН

Идеалното решение за елегантни и оригинални витражи на молове, магазини, офиси, кабинети, Spa & Wellness центрове, хотели, увеселителни заведения. Богата гама цветове, които не могат да се постигат с традиционните технологии – шлайфане или пясъкоструене. Фолиото е изключително устойчиво на атмосферни условия.

Виж офертата


Декоративните текстури на 3M Fasara, придават нова визия на обикновеното стъкло, като същевременно Ви гарантират ниска цена. Избор от над 51 текстури, които могат да променят прозрачната визия в параван, рипс, или преливни вълни – динамичен ефект, който ще запази конфиденциалността. 3М Fasara може да се прилага на всяка прозрачна повърхност, лоби бар, чакални, офиси, конферентни зали.

Виж офертата


Прохладата на камъка, топлината на дървото или приятното усещане на метал. Всичко това и още над 500 текстури за интериорни и екстериони приложения. Лесни за апликиране, със система Comply & Controltac. Цялата гама от aрхитектурни решения е съобразена със съвременните насоки в диазйна.

Виж офертата


Контролирайте слънчевата светлина с 3М Sun Control Films. Фолиото спира прекомерната слънчева топлина, проникваща през прозорците, като по този начин, спестява от разходите за електроенергия.  Предпазва от избледняване на обзавеждането и стоки изложени на витрините.

Виж офертата


Иновативната технология на 3M Automotive Window Film – затъмняващо фолио за стъкла осигурява максимална защита от слънчева топлина и вредното ултравиолетово лъчение. За разлика от другите материали за затъмняване на прозорци, патентованият нанокарбонов полиестер на 3М гарантира траен цвят дори и при дългогодишна експлоатация. Чрез тази технология цвета на фолиото остава стабилен и не избледнява до розово като останалите. Фолиото връща до 55% от общата слънчева енергия, идваща през прозорците и блокира 99% от UV лъчението. 3M Automotive Window Film значително намалява отблясъците и ослепителната слънчева светлина, което Ви позволява да виждате по-добре и да се концентрирате върху шофирането. Степента на затъмняване варира от 5% до 50%. Тъй като тези фолиа не съдържат метал в себе си, те не намаляват силата на GSM сигнала ,което е характерна черта на всички фолиа за тониране на стъкла.

Богатият избор на фолио за стъкла на 3М ще задоволи и най-взискателните клиенти.
Комбинирани с фолиото за тунинг ще направят Вашия автомобил неповторим.

Виж офертата


Изцяло прозрачно фолио, подходящо за солвентен печат. Решение за красива визия и разделяне на работни места, визуално оформление на кът за отдих, барове, ресторанти. Clear View, се апликира лесно и бързо. Има дълготраен живот, а при счупване на прозореца задържа парчетата.

Виж офертата