Top

Облепи автомобила си с новото фолио за дигитален печат 3M IJ180mC

3M IJ180mC – необятни възможности за всеки проект

Искате наистина впечатляваща визия за своя автомобил? Чудите се как да я постигнете? Не губете време в дилеми – ние ще ви помогнем да изберете правилното фолио.

Само при нас ще откриете ново поколение каст фолио за дигитален печат, с което ще получите неотразима и трайна визия. Уникланият продукт на 3M, специално проектиран за брандиране на превозни средства, се нарича 3M IJ180mC. С нова подобрена формула на адхезивния слой, 3M IJ180mC дава широки възможности за цялостно облепяне от коли до яхти, включително и за най-трудните за апликиране елементи като пластмаси, брони, спойлери и др.


3M IJ180mC фолио за печат, специализирано за превозни средства

3M IJ180mC фолио за печатни графики лепи LSE пластмаси

Благодарение на лекотата, с която се апликира фолио 3M IJ180mC, и непрофесионалисти могат да се справят с лепенето му. Това е възможно, понеже лепилото е с напълно оптимизирани функции за първоначално прилепяне и репозициониране. Казано по-просто, имате възможност да напаснете фолиото, като многократно го разлепяте и залепяте (Controltac™), докато е на точната позиция. След което лепилото Comply™ ви позволява да апликирате с отлично освобождаване на въздуха – без неприятни мехурчета, с перфектен гладък вид.


Фолио 3M IJ180mC с функция за репозициониране

Фолио за дигитален печат 3M IJ180mC предоставя бързо апликиране върху автомобили

Ключови предимствата на 3M IJ180mC:

  • Подобрено лепило Comply™ с невидими микро канали
  • По-бързо и по-лесно за апликиране
  • Висока степен на разтягане, без накъсване или разлепяне – до 130% без грунд

Виж оферата с цените на IJ180mC


Добави ефект „Уау“ на автомобила си

Гамата на фолио 3M IJ180mC включва няколко продукта, един от които е иновация в индустрията. Това е 3M IJ180mC-120първото фолио за печат с металик ефект, което ви открива нови възможности за реализиране на вашите идеи. С помощта на съвременните технологии за печат (солвентен, UV, латексов и др.) фолиото може да бъде тонирано в желаните от вас цветове. Като резултат получавате дизайн с ефектни цветове металик за своето превозно средство.


3M IJ180mC-120 фолио за печат с металик ефект

Останалите варианти на серията IJ180mC са както следва:

  • 3М IJ180mC-10 – бяло каст фолио за висококачествен печат
  • 3М IJ180mC-114 – прозрачно каст фолио за висококачествен печат, което предоставя дизайн, включващ оригиналният цвят на превозното средство
  • 3М IJ180mC-10LSE – бяло каст фолио, специално проектирано да залепва към трудни за облепване материали, с ниска повърхностна енергия – брони, брони и т.н
  • 3М IJ180mC-10SLS – бяло каст фолио, създадено за прилагане върху неръждаема стомана като цистерни, хладилни камиони и камиони за храна.

Техника на лепене на 3M IJ180mC


Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.