Top
3M Envision

Новата серия транслуцентно фолио 3M 3730 Envision в полза на проекта за енергийна ефективност на банка Santander Bank

3M Envision™ 3730 е най-новото откритие в сферата на полупрозрачното фолио, което осигурява значително пестене на електроенергия, когато се използва заедно със светодиоди.

Най-новата серия 3M 3730 Translucent Envision представлява полупрозрачно дифузерно фолио, което е специално проектирано за използване с LED осветление.

3M EnvisionС използването на 3M 3730 Envision и качествено LED осветление за направата на светеща външна реклама, резултатите са категорични – перфектен външен вид на рекламните знаци, гарантирано качество от 3M, ярко и ясно светене както през деня, така и през нощта.
Въз основа на всчки тези предимста, които притежава 3M 3730 Translucent Envision, от финансовата група Santander решават да изпозват фолиото на 3M за външната реклама на 1400 клона от новопридобитата марка Banesto и приобщаването ѝ към Santander.

Santander в момента заема четвърто място по големина в света и е най-голямата финансова група в Испания. Интегрирането наТранслуцентно фолио Banesto и другите брандове, които влизат под шапката на Santander се извършва през четвъртото тримесечие на 2013г. За грандиозното „преместване“, от Santander са използвали продуктите 3M 3730 Scotchcal Translucent Envision  и материали за реклама на 3M.

С качествените материали на 3M, групата Santander е в състояние да постигне няколко важни цели, свързани с опазване на околната среда и намаляване потреблението на електроенергия в своите клонове. Това са поставените цели и фирмена политика на финансовата институция за периода 2012-2015 г.

Предимствата на новата външна реклама, направена с фолио 3M 3730 Envision и LED осветление са от особено значение:

  • Възможност за монтаж на по-тънки светещи табели с подобрена естетика за външни фасади
  • Повишена яркост при светене с много по малко на брой светодиоди
  • Подобрена хомогенност на осветлението, постигнато чрез оптималното разпределение на LED светлината и по-добра светлопропускливост на фолиото 3M 3730 Translucent Envision.

SantanderВ проекта е включено преминаването от традиционно осветление с флуоресцентни лампи към LED осветление – това е основна част от плана за спестяване на електроенергията, необходима за осветяване на рекламите. Транслуцентното фолио 3M 3730 Envision осигурява много добра пропускливост на светлина, с по-малко на брой светодиоди – това е съществената разлика между него и традиционните полупрозрачни фолиа.

 

 

Вижте ефекта от изпозването на  3M 3730 Translucent Envision Film:

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.