Top
3M Envision Print Wrap 480Cv3, фолио за автомобили, лодки и стени

Забравете всичко, което знаете за фолиото. 3M 480Cv3 е вече тук!

Нова, уникална по рода си технология, която няма еквивалент на пазара! Иновативната компания 3M отново ни изненадва с креативно мислене и доказва своята лидерска позиция.

Изключителната гъвкавост на 3M Envision 480Cv3 го превръща в мултифункционално фолио, с което може да се облепи всичко – от превозни средства до плавателни съдове и дори стени. 


 

3M 480Cv3 Envision е нова революционна PVC free технология

 

Забравете за всички познати проблеми на PVC фолиото като физическа памет, свиване, UV неустойчивост, абсорбиране на мръсотия и др. 3M IJ 480Cv3 промени начина на работа и премахна всички тези недостатъци от познатото досега PVC фолио. Истинска иновация в индустрията, с подобрена производителност и устойчивост, която ще улесни още повече процеса на апликиране. С 3M IJ 480Cv3 може да лепите при всякакви температури без това да променя гъвкавостта и здравината на фолиото.

95% от материалите за производството на 3M 480Cv3 Envision са на био база, с 60% по-малко разтворители от стандартното PVC фолио. 3M 480Cv3 не е PVC фолио и не съдържа фталати, хлор или елементи от халогенната група. Това го прави изключително природосъобразно и го поставя в графа „зелени продукти“.

Благодарение на подобрените си лепилни технологии фолиото се прилага още по-лесно и бързо. Comply технологията е с многобройни невидими каналчета на лепилния слой, което позволява въздухът да не остава и не се образуват мехурчета. Controltac технологията предлага възможността фолиото да се отлепя и залепя многократно, тъй като не осъществява 100%-тов първоначален контакт с повърхността. Така спокойно може да се нагласите фолиото по детайла, който облепяте. С 3M 480Cv3 Envision покривате дори най-сложните кривини и всякакви гънки. Този уникален продукт може да прилагате успешно към интериорни и екстериорни стени с грапавини.

 

 


 

Изключително разтегливо

3M 480Cv3 фолио с висока еластичност

3M 480Cv3 фолиото се разтяга до 150%. Веднъж заело формата, то остава плътно прилепнало по нея. В него няма вътрешни сили, които да се опитват да възстановят фолиото в първоначалното му състояние.  Така се избягва най-големият проблем при облепване на автомобили – последващо отлепване на всички места, където фолиото е било разтегнато.


 

Апликация дори при екстремни условия

Това 3M фолио прави апликирането лесно при всякакви температури. Когато навън е топло, фолиото 3M 480Cv3 не се отпуска. Обратното, при ниски температури фолиото остава меко на допир, като едновременно с това е с висока здравина, без да има опасност от скъсване при прилагането му.

3M 480cv3 print wrap film. 3M фолио с висока устойчивост

 


 

Облепяне и разлепяне много по-бързо от останалите видове Cast фолио

Бързо и лесно премахване на фолио 3M Envision 480Cv3

Стандартните видове Cast фолио са много по-крехки от 3M Envision 480Cv3, особено при ниски температури или при печат с UV мастила. Затова те са много по-склонни към разкъсване на малки парченца, чието отстраняване е доста по-бавно. 3M 480Cv3 предлага по-голяма якост на опън, така че да не се разкъсва при апликиране или премахване.


 

3M 480Cv3 Envision открива нови възможности за печатна графика

3M 480Cv3 фолиото е проектирано за печатна графика с високо качество на изображенията. Подходящо е за мастиленоструени принтери, които работят с най-разнообразни мастила: солвентни, еко-солвентни, UV и латексови. Освен това фолиото подлежи и на ситопечат със солвентни и UV мастила. Това предоставя широк диапазон от възможности за печат, заради съвместимостта с повечето принтери.

3M 480Cv3 Envision фолио за печатна графика

 


 

Едно фолио за различни приложения!

 

Революционната технология на 3M 480Cv3 го прави подходящо за всякакви приложения, като например:

Превозни средства, плавателни съдове, транспортно оборудване на флота

– рекламни автомобили, флотски камиони и ремаркета. Емблеми и ивици;
– облепяне на любителски автомобили с графики;
– графики за плавателни съдове (облепяне над нивото на водата);
– рекламни графики на автобуси;
– вагони и локомотиви на влакове, теснолинейки;
– подлези;

 

Облепяне на автомобил с фолио 3M 480Cv3

Влак, облепен с 3M Envision 480Cv3

Гладки и грапави стени

– графики, които се прилагат на вътрешни гладки стени;
– графики, които се прилагат върху вътрешни и външни грапави стени. Преди това е необходимо да се постави предпазен ламинат 8548G.

 

Стена с фолио 3M 480Cv3

Облепяне на грапава стена с 3M Envision Print Wrar Film 480Cv3

Външни и вътрешни табели и рекламни дисплеи

– информационни табла
– указателни табели
– рекламни табели на магазини
– стикери за работно време
– рекламни дисплеи
– други

 

outdoor graphics and signs

Знаци по охрана на труда

– знаци за интериора
– предупредителни знаци на електро табла
– други

 

safety_labels

safety-stickers02

 


Демонстрация на апликиране на стени с фолио 3M 480Cv3 Envision:

 

 


Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.