Top

3M Car Care – грижа за автомобила

Изтегли офертата в PDF формат


Световният лидер 3M e специализиран в производството на продукти за поддръжка и почистване на автомобили. Това са продукти с доказано качество, предназначени за перфектно почистване на различни автомобилни компоненти. Серията 3M Car Care включва почистващ спрей за гуми и джанти, препарат за почистване на стъкла, препарат за почистване на кожа, полираща паста и препарат за блясък на автомобилната боя.

 

3M Wheel & Tyre Cleaner – спрей за джанти и гуми

 

3M спрей за джанти и гуми473 ml

3M Wheel & Tyre Cleaner е почистващ спрей, произведен във Великобритания от 3M. Спреят е предназначен за дълбоко почистване на джанти и гуми. Препаратът осигурява ефективно дълбоко почистване като в същото време не съдържа киселина, благодарение на иновативната формула, която съдържа мощен цитрусов разтворител.

 

Купи онлайн от Zalepi.bg

Цена лв./бр. без ДДС


16,58

Цена лв./бр. с ДДС


19,90


 

3M Leather Restorer –  спрей за автомобилна кожа

 

3M спрей за автомобилна кожа473 ml

Спрей за възстановяване, почистване и предпазване на естествена и изкуствена кожа 3M Leather and Vinyl Restorer. Спреят почиства много добре пластмаса и гумени повърхности в интериора на автомобилите. Възвръща добрия вид и придава блясък на кожата и другите повърхности в автомобила.

 

Купи онлайн от Zalepi.bg

Цена лв./бр. без ДДС


17,50

Цена лв./бр. с ДДС


21,00


 

3M Glass Cleaner 50586 – спрей за автостъкла

 

3M почистващ спрей за стъкла500 ml

За перфектно почистване и огледален блясък за вашите автомобилни стъкла, използвайте С 3M Glass Cleaner 50586 – спрей за почистване на автостъкла. Спреят с лекота почиства, петна, замърсявания и драскотини от автостъклата. Щади повърхностите като пластмаса и хром. Може да се прилага без проблем върху тонирани стъкла.

 

Купи онлайн от Zalepi.bg

Цена лв./бр. без ДДС


7,00

Цена лв./бр. с ДДС


8,40


 

3M Scratch and Swirl Remover – полираща паста

 

3M полираща паста473 ml

Произведената от 3M паста за полиране на автомобили 3M Scratch and Swirl Remover безпроблемно премахва окисляване, драскотини, петна и замърсявания, които са се появили в следствие на водата. Полиращата паста може да се нанася като основа преди финиш гланца.

 

Купи онлайн от Zalepi.bg

Цена лв./бр. без ДДС


18,33

Цена лв./бр. с ДДС


21,99


 

3M Performance Finish Synthetic Wax – гланц за максимален блясък

 

3M Performans finish_new473 ml

Финиш гланц, който придава блясък на боядисани и метални повърхности. Гланцът полира боята на автомобила като оставя след себе си невидим предпазен слой, който от своя страна не позволява да се образуват петна.

 

Купи онлайн от Zalepi.bg

Цена лв./бр. без ДДС


18,00

Цена лв./бр. с ДДС


21,60


 

3M Chrome and metal polish – полираща паста за джанти и хромирани детайли

 

3M Chrom and Metal Polish - полираща паста за джанти и хромирани повърхнини283 ml

Почиства хромирани и метални повърхности от ръжда, петна, окисления, корозия и потъмняване. Паста е подходяща за почистване на автомобилни джанти.

 

 

Цена лв./бр. без ДДС


26,67

Цена лв./бр. с ДДС


32,00