Top
3M-Citrus_Spray

3M Citrus Cleaner – портокал с почистващ механизъм

Модерната химическа индустрия ни засипва с все по-разнообразни по вид и състав лепилни смеси. Когато обаче става дума за премахване на ненужните вече покрития и заличаване на следите от тях решението е само едно – 3M Citrus Cleaner. Това е силен мултифункционален почистващ препарат на натурална основа, който успешно може да се използва за метални части, пластмасови и стъклени повърхности, бетон, нитрилни гуми, поликарбонати и почти всякакви замърсявания. Това един от най-многостранните продукти на пазара.


 

3M Citrus Cleaner е напълно безвреден

3M Citrus Cleaner - почистващ спрей на портокалова основа

Тайната на 3M Citrus Cleaner е в неговите 91 % органични съставки. Затова той не съдържа токсични вещества, киселини или химикали на петролна основа. Той не е корозивен и няма опасност от последващо раздразнение на кожата и други нежелани ефекти и реакции, след като се приложи. Основна съставка на препарата е Д-лимонин – естествено съединение, което се извлича от портокаловата кора и има приложение и в някои сфери на модерната медицина и стоматологията. Активната формула е силно концентрирана и затова Цитрус клийнър е много икономичен. За всякакви задачи е достатъчен само един флакон от 500 ml. Херметично затвореният метален спрей не заема излишно място и не изисква особени условия на съхранение.

 

 

Почиства безпроблемно и действа като обезмаслител

Цитрусовият спрей на 3М действа и като обезмаслител3M Citrus Cleaner премахва без остатък лепила на акрилна, солвентна и каучукова основа. Препаратът почиства следите от хартиено тиксо върху дограма. С него може да се заличат остатъците от стари лепенки, поставени от деца по мебелите и плочките у дома. Портокаловото чудо се използва успешно както по външните части на колата, така и по интериора. С него от разлепеното фолио няма да остане и най-малка следа. Няма да му се опрат и стикерите от застрахователните фирми и старите винетки по стъклата. Тъй като 3M Citrus Cleaner действа и като обезмаслител с него може да се работи и по мотора на колата, а след това да се почистят до блясък инструментите в багажника.

 

 

Подходящ е за използване и в домакинството

Може да се използва и в домакинствотоЗаради изцяло натуралната си формула, препаратът е изключително подходящ за премахване на етикети от хранителни продукти. Със същия успех с него могат се почистят и загорели готварски съдове, които иначе трябва да се стържат с телена четка или да се търкат с корозивни химикали. Безвредността му обаче не бива да се бърка със слабост. 3M Citrus Cleaner има и редица приложения в индустрията. Той е подходящ за сваляне на всякакви стикери и декорации от витрини. С едно напръскване старите промоции и оферти изчезват и може спокойно да се закачат новите предложения за клиентите. Освен това препаратът е безкомпромисен с мастилените петна. Затова е подходящ при ремонт и поддръжка на полиграфически устройства и др.

 

 

Предимства и недостатъци

 • лесен за използване
 • безвреден
 • биоразградим
 • бързо действие
 • не оставя следи
 • икономичен
 • свежият му аромат събужда апетита

 

Вижте офертата за 3M Citrus Cleaner | Партнърс ООД

4 Comments

 • SS Says

  Може ли да почисти моментно лепило по боята на автомобила (металик)

  • Здравейте,
   Ако моментното (секундно) лепило е на цианоакрилатна основа вероятно няма да може да го разтвори. Ако лепилото е на акрилна или каучукова основа ще проработи.
   Може да се отбиете в някой от нашите магазини в София, Пловдив или Варна и да пробвате. Там винаги има спрей за тестване.
   Поздрави и успех!

 • Ивайло Says

  Каква е цената на 3M Citrus Cleaner и как мога да го поръчам?

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.