Top
3M Envision 48C, ново фолио за дигитален печат, Партнърс

3M Envision 48C – последно поколение фолио за дигитален печат. Супер гъвкаво!

Посрещнете най-новото фолио от серията 3M Envision!

3M Envision Print Film 48C е изключително гъвкаво фолио за дигитален печат, ненадминато в този клас. Представете си как използвате само едно фолио за най-различни приложения. Веднъж го прилагате върху автомобили, друг път върху стени или прозорци, например. А обелепянето е като детска игра – апликирате с лекота и бързина рекламните графики, и то за много по-кратко време. Можете да използвате 3M Envision 48C както на открито, така и на закрито. Това универсално фолио съчетава отлично качество за печат с невероятна лекота за инсталация и демонтаж на печатни реклами от фолио. 3M Envision 48C е най-новото допълнение за рекламни графики на 3M Graphic Solutions.


Предимства на 3M Envision Print Film 48C


3M Greener Solution Print Film Envision

Не е PVC

„Зелен“ продукт (не е PVC) на изключително достъпна цена. 3M Envision Print Film 48C е специално разработено фолио според последните изисквания за „зелени“ технологии, без това да оказва влияние на производителостта му.


100% съвместимост с принтери

Притежава 100% съвместимост с дигитални, UV и латексови принтери. По този начин не се налага да се сменят настройките на принтерите при печат.

printer_100_compatable


3M Envision 48C с висок температурен толеранс

Висок температурен толеранс

По-здраво от PVC и с по-висока температурна устойчивост.  Сертификат за пожарна безопасност за приложения на закрито и транспортни средства /EN45545-2 (железници) и EN13501-1 (сгради)/.


Mногофункционалност за различни приложения

Може да се използва за графики на превозни средства; стени, стъкла, врати или подове; интериорни и екстериорни прозорци и разделители на сгради; табели за използване на открито и закрито; POP дисплеи.

3M Envision Print Film 48C, супер производителност


3M Envision Print Film 48C, Лесна и бърза апликация

Лесно и бързо апликиране

3M Envision 48C дава възможност за по-лесно и бързо апликиране с по-малко време за обработка. За тези си ползи спомагат технологите 3M™ Controltac™ (за репозициониране при монтажа) и 3M™ Comply™ (микроканали в лепилото за сух мотаж без мехури).Виж цена на 3M Envision 48CУлеснен демонтаж

Спокойно меже да прилагате рекламни графики, отпечатани върху 3M Envision 48C, на места където рекламната визия се сменя често. Демонтирането на това фолио е лесно и чисто, благодарение на високата му издръжливост при опън (не се разкъсва).

3M Envision Print Film 48C, бърз демонтаж


3M Envision 48C, с различни технологии на лепилото

Опции на продукта

3M Envision 48C се предлага в различни варианти, включващи перманентно или removable лепило, 3M™ Comply™  или 3M™ Controltac™ технологии.Видео: Вижте пълното представяне на 3M Envision 48C

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.