Top
3M whiteboard

3M Whiteboard фолио в новата офис сграда на Electronic Arts

Electronic Arts е водеща компания в световен мащаб за интерактивен софтуер.

В началото на тази година компанията купи нова 10 етажна офис сграда в Румъния, като на осем етажа интериорния проект включва поставянето на 450 кв. м. фолио 3M Whiteboard Film Series PWF-500 и WH-111 на стените в конферентните зали, офисните работни пространства и коридорите.

От ръководството на компанията са впечатлени и приятно изненадани от възможността да се използва бяло фолио като прожекционно поле, на което могат да се отбелязват всякакви промени по време на срещите, а също и в зоната за отдих и разпускане, където служителите могат да общуват творчески и да изразят своята креативност.

3M whiteboard Electronic Arts

Приложение на 3M Whiteboard Film

Самозалепващото фолио 3M Whiteboard Film е иновативен продукт на 3M. Използва се за директно прилагане върху повърхността. Благодарение на специално разработеното копринено матово покритие, PWF-500 се използва за прожекционно платно. 3M Whiteboard Film Series PWF-500 е матирано фолио и дебелината му е 230 микрона. Има отлични характеристики като единна яркост във всеки ъгъл. Другото предимство на това фолио е, че теглото му е в пъти по-малко в сравнение с традиционните екрани, също така спестява място и е перфектно за интеграция в офиси и конферентни зали.

dry erase board film sheet-gloss7

Храктеристики на 3M Whiteboard Film

Фолиото 3M Whiteboard Film WH-111 напълно замества бялата дъска като се характеризира със силно гланцирана повърхност, дебелина от 170 микрона и минимално тегло, спрямо бикновената бяла дъска. Написаното с маркер върху WH-111 се премахва много лесно и не оставя никакви следи. Това фолио подобрява креативността и производителността, затова е предпочитано от големите криейтив компании като Electronic Arts. Моделите WH-111 и PWF-500 от серията на 3MWhiteboard Film е идеално решение за интериорно прилагане в конферентни и офис помещения, търговски площи, училища, детски градини и други частни или обществени сгради.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.