Top
bt-телевизия

Английската телевизия BT рекламира новото си спортно предаване с 3M фолио, несъдържащо PVC

Брандиране с иновативно фолио за старта на ново спортно предаване

2121Интегрираната рекламна кампания на предаването на BT  „Great Sport Happens Here„, която обхваща цялото Обединено кралство, включва облепването на повече от 160 микробуси на телевизията, създавайки важна и привличаща погледа комуникация, която да отрази имиджа и репутацията на компанията. Дългосрочният доверен партньор на BT, Stewart Signs, са получили поръчка да отпечатат и приложат фолиото.

Stewarts използва най-новото висококачествено фолио за облепване с грижа за околната среда на 3М- Envision Print Wrap Film 480Cv3 и Envision Gloss Wrap Overlaminate 8548G. Представен в Европа през юни, фолиото за облепване Envision e присъдена награда в категория „Най-добър за околната среда материал“ по време на европейските награди – Digital Press Awards 2013. Висококачественото фолио се гордее не само с високo качество, то не съдържа PVC, така отделя по-малко токсини, но също така е без фталати, което намалява проблема с изгаряне на отпадъци в края на жизнения цикъл на фолиото. Фолиото е произведено с помощта на материали на биологична основа и с по-малко разтворител и без добавени хлор или други халогени.

2323Фолиото за облепване Envision Wrap Film 480Cv3 е лесно приложимо към сложни по форма повърхности, трайно залепва дори и по сложни контури на автомобила, има нисък вътрешен стрес, което предотвратява повдигането на краищата, и отлична сила на залепване. Върху фолиото се печата добре, лесно е за работа в процеса на апликация, може лесно да се репозиционира и се отстранява без усилие.

btКоментирайки избора на 3М фолио за облепване на автомобилите на BT за спортното предаване, Geoff Wileman от отдел „Поддръжка на автопарка“, казва: „Избрахме фолиото 480Cv3, защото отговаря на нашата политика за корпоративна социална отговорност и не вреди на околната среда

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.