Top
euro

Carlsberg в залата на летище Цюрих

3M работи съвместно с притежателите на търговски марки за по-стойностно представяне на марките чрез предоставяне на иновативни решения за корпоративна идентичност на местно и глобално ниво

663_937_Carlsberg3Те помагат на клиентите да управляват своите марки, за да се постигне по-висока репутация на марката и възвръщаемост на инвестициите. Притежателите на марки могат да разчитат на пазарния опит на 3M, глобалното им присъствие, гарантира постоянство на качеството и услугите в световен мащаб.

Carlsberg, един от основните спонсори на Евро 2008 организира фантастично посрещане за посетителите на Евро 2008 още в залата за посрещане на пристигащитCarlsberg Euro 2008е на летище Цюрих. Целта е гостите на Европейското първенство по футбол да се почустват като истински футболисти на стадиона!854_538_Carlsberg2

За стените е използвано графично фолио 3M Scotchcal IJ8624, нанесено с 3M TSA-1 апликатор, а за пода – графично фолио 3M Scotchcal 9008/3649.

Carlsberg„Повърхността на стената беше покрита с 1.5 мм кит, което правеше невъзможно залепване на адхезивно фолио, без преди това да се нанесе скъпоструващ изравнителен слой. Но след обсъждане с технически специалист на 3М, беше избрано графично фолио 3M Scotchcal IJ 8624 заради уникалните му способности да се апликира върху структурирани, релефни повърхности. С това фолио, инструмент за апликиране 3M TSA-1 и пистолет за горещ въздух графиките бяха перфектно поставени. Залата беше превърната в своеобразен футболен стадион, а графичното фолио за под даде възможност да завършим идеята с изкуствената трева! Още една много важна особеност: графиките могат лесно да бъдат отстранени след събитието, което се дължи на уникалните качества за премахване на фолиото 3M J8624 “ – това казва Егли – супервайзър на Christinger Partner AG.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.