Top
Copi's 2017 - заповядайте на щанда на фирма Партнърс

Вижте новата генерация фолио за печат на 3M! Заповядайте на COPI’S 2017

Тази година, за шести пореден път, ще се проведе изложението за печатни и рекламни комуникации COPI’S 2017 под слогана: „Competition in colors„. Мястото, където ще се проведе  шестото издание, отново е Интер Експо Център, София. Заповядайте на нашия щанд (зала 2, щанд С5) на COPI’S 2017 от 2 до 4 октомври 2017 г.!


COPI’S 2017: представяме Ви новото каст фолио 3M IJ180mC за впечатляващи печатни графики


Новата гама 3М каст фолио за печат от най-висок клас3M IJ180mC, e изцяло проектирана и създадена за брандиране на превозни средства. Тя ще задоволи нуждите и на най-претенциозните клиенти. Подходяща е за цялостно облепяне на автомобили, мотори, джетове и др., включително за апликация на трудните за лепене елементи: пластмаси, брони, спойлери и др.

3M IJ180mC серия фолио за дигитален печат

Фолиото IJ180mC е изключително лесно за апликация дори и от непрофесионалисти, благодарение на оптимизираното първоначално прилепяне и подобрена плъзгаемост за прецизно поставяне. Лепилото Comply™ е с още по-невидими микро канали, които осигуряват отлично освобождаване на въздуха. Така фолиото остава напълно гладко след апликация.


Впечатлете всеки ваш клиент с първото в индустрията фолио за печат с металик ефект – IJ180mc-120!

Партнърс ООД

Фолио за печат с металик ефект 3m IJ180mC-120

Вижте отблизо първото фолио металик за печат – 3М IJ180mC -120, придаващо на превозните средства приковаващ вниманието завършек.

IJ180mc-120 се характеризира с:

  • Подобрено лепило Comply™ с невидими микро канали
  • По-бързо и по-лесно за апликиране
  • Висока степен на разтягане, без накъсване или разлепяне – до 130% без грунд


Виж офертаГамата на 3M IJ180mC се допълва с:

IJ180mC-10 – бяло каст фолио за печат, което предлага високо качество на изображенията и лесно може да преобрази всеки автомобил.

IJ180mC-114 – прозрачно каст фолио за печат, което позволява оригиналният цвят на превозното средство да бъде част от дизайна на новата визия.

IJ180mC-10LSE – създадено да залепва към трудни за облепване повърхности, като пластмаси с ниско енергийна повърхност – спойлери, брони и

др.

IJ180mC-10SLS – фолио, което е проектирано да прилепва към повърхност от неръждаема стомана като цистерни, хладилни камиони и камиони за храна.

Очакваме Ви на нашия щанд на COPI’S 2017, където ще се запознаете с много други продукти на 3М, като двойнолепящи ленти и лепила, фолио за тунинг, архитектурно фолио, витражно фолио и т.н. Ще ви покажем и последно поколение LED осветление за светещи реклами на водещите производители – G.O.Q. LED и SloanLED, както и за осветяване на сгради.


Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.