Top
Светодиодни модули G.O.Q. LED от партнърс ООД. 5 г. гаранция и безплатна схема за монтаж

Безплатна схема за подреждане на LED модули получава всеки наш клиент

Имате нужда от светодиоди за вашата светеща реклама? Потърсете ни и ще получите напълно безплатна схема за подредба на модулите във Вашата светеща табела или обемен надпис в рамките на 24 часа. Изчисляваме колко и как да бъдат разпределени светодиодите, така че Вашата реклама да свети едновременно ярко и ефективно. На практика, ще имате максимална осветеност с минимален брой модули, респективно минимум разход на енергия.

За всяка светеща буква ще видите схематично разпределение и брой модули, брой захранващи драйвъри, консумирана мощност. Това означава, че цялата необходима информация за led осветлението на рекламните букви – количествена и рационална, я имате наготово и може да я използвате директно в проекта си. Ако сте собственик на фирма за производство на светещи реклами, освен посочените предимства, схемата ще Ви даде възможност за контрол на използваното от Вашите монтажници количество светодиодни модули.

Ще Ви изпратим безплатната схема с пълните изчисления по e-mail, а когато ги поръчате, ние ще организираме доставка за наша сметка до Вашия офис.


GOQ_LED_Modules_Sign_01


Светодиодните модули G.O.Q. LED са вече и с 5 години гаранция

Може да се възползвате и от удължената им гаранция, която става 5 години за всички G.O.Q. LED модули.

Ние, от фирма Партнърс над 10 години предлагаме светодиодите на корейската фирма G.O.Q. LED за осветяване на светещи реклами. Те са доказали в практиката ни своята

  • трайност,
  • ефективност,
  • надеждност.

Благодарение на своя опит с корейските светодиоди, гарантираме за тях пред Вас – нашите партньори. G.O.Q. LED модулите ползват качествена технология на Samsung – LED чип, която ги поставя сред водещите продукти на пазара.​

Виж офертата

Предлагаме пълен асортимент светодиодни модули G.O.Q. LED:

  • с различни цветови гами от 3000 лумена до 10000 лумена;
  • различен ъгъл на светене – 150, 160, 170 градуса;
  • различен брой диоди.

За поръчки и повече информация, се свържете с нас на посочените в КОНТАКТИ e-mail адреси и телефони.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.