Top

LED модули, лампи и драйвери

SloanLED
LED модули за табели и букви

Светодиодни модули, специално проектирани за осветяване на светещи табели и обемни букви. SloanLED PosterBOX 3 и SloanLED Prism гарантират висока яркост и равномерно светене на рекламните табели и букви. Бърза и лесна инсталация, благодарение на компактния им корпус. Подходящи са дори за много тънки табели – едностранни и двустранни. Светодиодните модули SloanLED са с висока енергийна ефективност.

 

Виж офертата


 

SloanLED
LED осветителни тела

Богата гама LED осветителни тела: LED лампи за бензиностанции и халета Progressive Down Light 3; LED лампи за улично осветление и паркинги Pole Mount Light 2A, 2B; LED лампи за козирки на сгради, офиси, хладилни помещения HighLINER 2; тънки лампи за тенти, козирки на сгради и тесни пространства SlimLINER; LED лампи за хладилни витрини Cold Door2; LED лампи за търговски стилажи Cold Deck; интериорни LED лампи Backlit Panel.

 

Виж офертата


 

SloanLED
LED кантове за сгради

Светещи светодиодни кантове кантове с „неонов ефект на светене“, подходящи за осветяване на фасади на сгради или като ефектен акцент в интериора. Три варианта на LED кантове за раличните приложения: SloanLED ColorLINE, FlexiBRITE и LEDStripe®. Разнообразие от цветове на светодиодните кантове: червен, оранжев, жълт, син, зелен, бял. Лесни за монтиране и инсталация. Ниска консумация на електричество.

Виж офертата


 

SloanLED
захранващи драйвери

Висококачествени захранващи драйвери с 5 години пълна гаранция. Драйвери за светодиодни модули SloanLED PosterBOX 3 и SloanLED Prism с мощност от 60W, 100W и 120W. Компактен и енергийноефетивен дизайн, осигуряващ по-висока надежност на драйвера. Автоматично рестартиране и коригиране при късо съединение или пренатоварване на мрежата.

 

Виж офертата


 

G.O.Q. LED
модули за табели и букви

Висококачествени светодиодни модули за светещи табели и обемни букви, произведени в Корея. За едностранни и двустранни светещи реклами. LED модулите са с вградени чипове на Samsung, осигуряващи ярко светене с широк обхват – до 160°. Висока защита от прах и влага – IP68.

 

Виж офертата


 

Meanwell
захранващи драйвери

Захранващи драйвери за LED модули, произведени в Тайван. Висококачествени драйвери, съвместими с RoHS, WEEE, REACH, ErP. Meanwell захранващите драйвери притежават UL, CUL, TUV, PSE, CE сертификати. Предлагат отлична енергийна ефективност и са с ергономичен дизайн.

 

Виж офертата


 

Светодиодни прожектори
Прожектори със Samsung LEDs

Светодиодни прожектори 12W, 20W и 40W с ярките и енергоспестяващи светодиоди на Samsung LEDs. Всички LED прожектори са с висока степен на влагозащита – IP65 и живот на светодиодите над 50 000 часа. С алуминиев корпус за по-висока трайност и здравина.

 

Виж офертата