Top

Цялостно облепяне на автомобил с черен мат

Scotchprint® Фолио за цялостно облепване на автомобили серия 1080 е дълготрайно, лесно отстраняемо, двойно каст фолио проектирано за транспортни детайли, декорация и цялостно облепване на коли, без допълнителна нужда от защита на графиката. Това PVC фолио се прeдлага с ширина от 1.52 м на ролката, което позволява почти цялото облепване на автомобил без да се налага снаждане.
Фолиото осигурява отлично покритие на основния цвят на автомобила, изравнява/заличава разликата в текстурата на различните типове повърхности – пластмасови лайсни и боята и е устойчиво на разливане на бензин за кратък период от време, както и на различните атмосферни влияния.

Controltac ™ технологията е механична характеристика на милионни лепилни сфери с крехко стъклено покритие, което се спуква при натиск. Това свежда до минимум първоначалния контакт на лепилото и позволява на апликаторът да променя позицията на графиката по време на прилагане. Тези технологии помагат за по-лесно апликиране на по-големи повърхности, при различни температури.
Comply™ са въздушни канали в лепилото за по-бързо и по-лесно прилагане, без появата
на мехурчета в графиката.