Top
Spike laser device - лазерно устройство за измерване на обекти от разстояние

Супер точно и бързо измерване на обекти със Spike

Американската фирма ikeGPS пусна на пазара устройството Spike, което се монтира на таблет или телефон. В комбинация с него, може да се премерят с точност ± 1% сгради, табели, дори и автомобили.


Забравете ролетките и стълбите – Spike е тук


Spike лазерно устройство за измерване, за телефони и таблети

Със Spike нямате нужда от допълнителни инструменти и екипировка, специализиран екип от хора и други. Необходим е само един телефон или таблет, с който може да вземете размерите на фасада, прозорец, козирка или друг обект за минути.Купете Spike единствено в нашите магазини!

Свържете се с някои от нашите търговски представители в София, Пловдив или Варна, за да уговорите представяне на уреда.Как работи Spike?


Spike измерване на фасада за рекламна табела

Spike позволява да вземете мерки на желания обект съвсем просто – само чрез заснемане на снимка с телефона или таблета Ви, през специално приложение (Spike mobile app). От тази снимка получавате размерите в реално време, включително на плoщи, височини, разстояния между две точки и GPS локация.


Изглед на снимка в Spike app

Spike устройството, Spike mobile app, Spike Cloud и телефона или таблета работят заедно, превръщайки се в мощен инструмент за измерване с висока точност. Spike mobile app и Spike Cloud предлагат различни опции за използване на заснетите изображения: преглед, експортиране, измерване, споделяне и др. В последствие снимките от Spike могат лесно да се прехвърлят и обработват в множество софтуерни приложения за дизайн, архитектура, инженеринг и строителство като AutoCAD, Revit, ARCHICAD, Flexi, Adobe Illustrator, CorelDRAW, GIS и др.


Spike Cloud изглед на заснетите измервания


 


На какви телефони и таблети може да се ползва Spike?

Spike може да се използва както с Apple iOS смартфони и таблети, така и с Google Android такива. Сдвоява се със смартфона (таблета) чрез Bluetooth и работи заедно с камерата му, GPS, компаса и интернет връзка.


Къде е приложим Spike?


Spike може да се използва във всички индустрии, за професионални нужди. Изключително подходящ е за архитекти и строителни инженери. Прави бързо точни измервания от разстояние до 200 метра, спестявайки време и средства. С него вземането на размери на труднодостъпни обекти е лесно и напълно безопасно.


Изключително приложим е в следните сектори:

 • Производство на рекламни табели и букви


  Измерване на обемни букви от разстояние със Spike

 • Реклмамна графика за витрини и прозорци

  Spike е идеален за измерване на прозорци

 • Събиране на данни за създаване, споделяне и анализ на проучвания
 • Архитектура
 • Дограми
 • Топлоизолации
 • Бързо вземане на размери на автомобили
 • Правителствени организации (транспорт, отбрана и т.н. )

Може ли да се вярва на Spike?

Въпреки, че може да намерите много безплатни приложения за телефони, те допускат доста грешки, които могат да доведат до много големи проблеми при редовно използване. Лазерното устройство Spike, на фирма ikeGPS, има изключително прецизен лазер, което гарантира точност до ± 5см на далекомера, ± 1% при фото измерване и ± 3% при измерване от точка до точка. Независимо от това, ние ще обучим Вас или екипа Ви, за да може да измервате всеки път с много висока точност.


Видео представяне на Spike устройството:Видео демонстрация: Използване на Spike за вземане на размери на рекламни табелиВидео: Как Spike ще помогне на моя бизнес за производство на външни реклами?

Comments are closed.